Abstinens....

Jag börjar få abstinens nu , att vara hemma en vecka med sjukt barn är inte kul eller jo det är kul dom 2 första dagarna men sn är det fabian inte kul.

Så idag är det fredag och sonen är mycket bättre jag tror pencilinet har börjat verka för febern är borta och han har inte lika ont i halsen , jo enligt sonen så kan han bara äta isglas så okej då han behöver det för han är smal som en pinne ....hahahah.

Nu tittar vi på Alvin och Gänget 2 dom är ju bara för roliga.

Skall till doktorn igen med nästa unge , dottern alltså hon har haft ont i knät i ca 2 vckor nu så jaghar bokat en tid för henne på vårdcentralen så får vi se vad dom säger Typ inget

Ja just det jag har bjudit hem 2 st kompisar ifrån skoltiden i morgon det skall bli kul, det roliga är att ena tjejen var jag så rädd för i skolan hon gick i 8:an och jag i 7:an ....bara det var ju läskigt.

Hur som helst så trodde jag och min kompis att hon hade blivit knivskuren för hon har ett jätte stort ärr längs käken så henne ville man ju inte bråka med....sen en dag så var det idrottsdag och jag och min kompis hade börjat röka så vi skulle smyga i väg och röka och då helt plötsligt stod hon där....HJÄLP!!!

Men det visade sig att hon var ju super snäll och sen den dagen har vi varit kompisar , och det där ärret var efter att hon tagit bort ett jätte stort födelsemärke......gud vad man kan få för sig saker i 13 år åldern.

Tur man är snart 36 år och mycket klokare.

see yooo!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0